Dit is waarom Calcio voetbalschoenen zo populair zijn

Calcio voetbalschoenen

Als je van plan bent nieuwe voetbalschoenen te kopen, denk je waarschijnlijk aan voetbalschoenen van Nike, Adidas of Puma. Dat is natuurlijk niet zo gek, aangezien dit de grootste merken zijn op het gebied van voetbalschoenen. Er zijn echter nog enkele andere merken die het overwegen waard zijn. Bijvoorbeeld Calcio Italia, wat staat voor ‘italiaans vakmanschap’. Calcio Italia is een voetbalschoenen merk van Nederlandse bodem en is opgericht in 1992.

Wat zijn de voordelen van Calcio voetbalschoenen

Het bijzondere aan Calcio voetbalschoenen is dat ze met de hand gemaakt worden, waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd wordt. Calcio voetbalschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit leder. Gebruikers van de Calcio Italia ervaren de voetbalschoenen als enorm stabiel en comfortabel. De schoenen hebben een goede demping en bieden een perfecte pasvorm, waardoor spelers die op Calcio voetbalschoenen spelen bijna nooit meer wat anders willen. Dit komt voornamelijk door het leer, dat perfect naar de voet vormt. Calcio Italia modellen zijn uitermate geschikt voor voetballers met een brede voet of een hoge wreef. Mede hierdoor, past elke (podologische) zool erin.

Calcio Italia modellen

Calcio Italia biedt verschillende modellen voetbalschoenen aan. Zo zijn er naast normale voetbalschoenen en kunstgras voetbalschoenen, ook Calcio voetbalschoenen met schroefnoppen te verkrijgen. Hieronder worden een aantal verschillende modellen kort toegelicht.

Verona

De Verona Calcio Italia is een Italiaans ontwerp. Het model staat voor het verenen van Italiaanse kwaliteiten tot een uniek product. De Verona voetbalschoenen zijn gemaakt van kalfsleer en bieden een goede zool voor zowel kunstgras (AG) als normaal gras (FG). De schoenen zijn voorzien van een ouderwets flapje leer om de veters mee af te dekken. Hierdoor lijkt het een klassieke, aaneengesloten, leren instapper. 

Rosso

De Calcio Italia Rosso is met de handgemaakt van het beste rundleer. Deze voetbalschoen is één van de bekendste modellen van Calcio Italia. De voetbalschoen is erg soepel en vormt volledig naar de voet dankzij het hoogwaardig rundleer. Het model beschikt over een traditionele tong die je om kunt slaan, waardoor een deel van de veters worden bedekt. Ook kun je deze tong gewoon naar boven dragen. De gegoten zool biedt een erg goede ondersteuning en is vooral voor normaal gras (FG) geschikt. 

Speciali

De Speciali van Calcio Italia is een model speciaal gemaakt voor het voetballen op kunstgras, maar je kunt er ook gebruik van maken op normaal gras. Enorm handig als je enorm veel wedstrijden speelt op kunstgras, maar je toch een paar tegenstanders hebt met een normaal veld. De Speciali voetbalschoen is gemaakt van soepel kalfsleder. Daarnaast bevat deze voetbalschoen een extra rand om de neus, waardoor slijtage door kunstgras wordt tegengegaan.

Calcio voetbalschoenen bij VoetbalschoenenDeals.nl

Benieuwd geworden naar Calcio voetbalschoenen? Bekijk de beste aanbiedingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *