Beste voetbalschoenen voor brede voeten | Brede voetbalschoenen 2021

Brede voetbalschoenen

Voor veel spelers is het een bekend probleem; de voetbalschoenen van tegenwoordig zijn passen niet. En niet omdat ze te klein zijn, maar omdat ze niet breed genoeg zijn! Als je brede voeten hebt, heb je vanzelfsprekend brede voetbalschoenen nodig. Te smalle voetbalschoenen resulteert in knellende voeten en scheurende voetbalschoenen. Echter, zijn er tegenwoordig niet veel brede voetbalschoenen te verkrijgen. Daarom helpt VoetbalschoenenDeals.nl je op weg! Wij hebben de beste voetbalschoenen voor spelers met brede voeten op een rij gezet.

Waar moet je op letten als je brede voeten hebt

Als je brede voeten hebt, kun je het beste voetbalschoenen van leer kopen. Het grote voordeel van leren voetbalschoenen, is dat het leer zich naar de voet vormt. De voetbalschoen kan hierdoor ook iets uitzetten. Dit betekent dat leren voetbalschoenen het beste zijn voor spelers met brede voeten. Echter, tegenwoordig zijn heel veel voetbalschoenen gemaakt van synthetisch materiaal, welke niet uitzetten. Gelukkig zijn er toch een aantal synthetische voetbalschoenen die voor brede voeten prima geschikt zijn.

Brede voetbalschoenen voor 2021

De beste brede voetbalschoenen die op dit moment te verkrijgen zijn:

Adidas Copa MundialDe Copa Mundial van Adidas is de beste voetbalschoen voor mensen met brede voeten. Deze schoen staat bekend om zijn brede pasvorm. Hier komt ook nog eens bij dat de schoen gemaakt is van leer, wat zich dus naar de voet vormt. De Copa Mundial is niet goedkoop, daarom raden we het aan deze in de aanbieding te kopen. Bekijk Copa Mundial aanbiedingen.
Er is nu ook een moderne variant van de Copa Mundial te verkrijgen: de Adidas Copa. Over dit model lees je later in dit artikel meer.


Nike Tiempo Legend

Een andere schoen die erg populair is onder voetballers met brede voeten, is de Nike Tiempo Legend. Dit model is gemaakt van kalfsleer. Dit leer vormt zich snel naar de voet wat een hoog draagcomfort voor mensen met brede voeten met zich meebrengt. Bekijk Nike Tiempo aanbiedingen


Adidas Kaiser

De goedkopere versie van de Copa Mundial, is de Adidas Kaiser. De Adidas Kaiser is gemaakt van een goedkoper leer, namelijk volnerfleer. Toch is ook deze Adidas Classic perfect geschikt voor voetballers met brede voeten. Daarnaast biedt deze schoen erg veel comfort.

Nike voetbalschoenen brede voet

Nike is één van de bekendste voetbalschoenen merken en daarom is het begrijpelijk als je op zoek bent naar extra brede Nike voetbalschoenen. De beste voetbalschoenen van Nike voor brede voeten zijn: 

Nike Premier

De Nike Premier is goed geschikt voor mensen met brede voeten. Deze voetbalschoenen van kangoeroeleer horen bij de bredere modellen van vandaag. Ook dit model heeft het voordeel van leer, dat het naar je voeten zet. Als je brede voeten hebt, is ook de Nike Premier voor jou dus een optie!

Nike Tiempo Ligera en de Nike Tiempo Legacy

De hele Tiempo lijn van Nike is uitermate geschikt voor brede voeten. Naast de Nike Tiempo Legend, zijn dus ook de Tiempo Ligera en de Tiempo Legacy een goede keus voor mensen met brede voeten. Het zijn de goedkopere broertjes van de Tiempo Legend en hebben ook een brede pasvorm. Het kwaliteit van deze modellen is natuurlijk wel iets minder

Adidas voetbalschoenen brede voet

Adidas is nog zo’n enorm bekend voetbalschoenen merk en daarom hebben wij ook brede Adidas voetbalschoenen op een rij gezet. De beste voetbalschoenen van Adidas voor brede voeten zijn: 

Adidas Copa

De Adidas Copa is de moderne variant van de klassieke voetbalschoen Copa Mundial. Deze brede voetbalschoenen zijn in 2016 uitgebracht en zijn enorm populair onder voetballers met brede voeten. Net zoals de Copa Mundial, heeft de Adidas Copa namelijk een extra brede pasvorm, waarbij ook het leer nog wat uitzet.

Adidas Gloro

De Adidas Gloro is nog zo’n klassiek ontwerp van de voetbalschoen dat gestoken is in een hedendaags jasje. Deze voetbalschoenen bieden een flexibele en aansluitende pasvorm, perfect voor brede voeten. Deze voetbalschoenen voor brede voeten zorgen ervoor dat jij pijnvrij een wedstrijd kan spelen.

Adidas Predator

Van de hedendaagse modellen is de Adidas Predator erg goed geschikt voor spelers met brede voeten. Dit brede model is zowel met veters, als zonder veters, te verkrijgen. Deze brede voetbalschoenen worden onder andere door Paul Pogba en Mesut Özil gedragen.

Andere voetbalschoenen die geschikt zijn voor brede voeten

Puma King

Een andere voetbalschoen die erg geschikt is voor de brede voet, is de Puma King. Onder andere gedragen door Diego Maradonna. De Puma King is een ware klassieker en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. De schoen is gemaakt van leer, waardoor een goede pasvorm en comfortabiliteit gegarandeerd is. Ook voor brede voeten. Zie hier voor Puma King aanbiedingen.

Mizuno Morelia

Andere voetbalschoenen die gezien kunnen worden als brede voetbalchoenen, zijn de Mizuno Morelia. Als je op zoek bent naar voetbalschoenen voor brede voeten is Mizuno waarschijnlijk niet het eerste merk waar je aan denkt. Toch is deze schoen het overwegen waard. De Mizuno Morelia is namelijk niet alleen een brede schoen, het is ook enorm duurzaam. Ze gaan namelijk heel lang mee, omdat ze gemaakt zijn van verschillende lagen kunststof. Zie hier voor Mizuno Morelia aanbiedingen.

Brede voetbalschoenen in de sale kopen

De modellen die genoemd zijn in dit artikel, zijn niet altijd even goedkoop. Daarom raden wij het aan om extra brede voetbalschoenen altijd in de aanbieding te kopen. Op deze manier kun je jezelf heel veel geld besparen. In onze shop vind je de beste voetbalschoenen aanbiedingen van dit moment. 

Zelf je voetbalschoenen breder maken

Heb jij echt ontzettend brede voeten en zitten zelfs bovenstaande voetbalschoenen je te krap? Of wil je je huidige voetbalschoenen iets verbreden? Dan is daarvoor een oplossing! Er is namelijk een handige manier waarop je voetbalschoenen breder kunt maken. Lees hieronder stap voor stap hoe jij van je te krappe voetbalschoenen brede voetbalschoenen maakt!

  1. Plaats een afsluitbaar boterhamzakje in je voetbalschoenen.
  2. Vul het zakje met water en sluit het zakje goed af.
  3. Druk het zakje zo ver mogelijk in de schoen.
  4. Zet nu je voetbalschoenen in de vriezer en laat ze hier een nachtje staan!
  5. Haal de volgende dag je voetbalschoenen uit de vriezer en haal het zakje met ijs (misschien even wachten totdat het een beetje ontdooid is) uit je schoenen
  6. Viola! Je voetbalschoenen passen nu zelfs jouw gigantische brede voeten.

Hoe kan dit? Water zet uit als het bevriest. Als het water in je schoen dus bevriest, zal ook je schoen iets uitzetten. Op deze manier kun je elk paar voetbalschoenen omtoveren tot een paar brede voetbalschoenen! Doe er je voordeel mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *