Dit zijn de trends op voetbaloutfit gebied: voetbalschoenen, sokken en keepershandschoenen

voetbalschoenen, sokken en keepershandschoenen

Voetbalschoenen, je hebt ze in allerlei soorten en maten. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw paar, is de keuze oneindig. Ga je voor kleur, of juist voor zwart? Maar wat zijn nou de trends van dit moment als het om het uitkiezen van een paar toffe kicksen gaat? Hieronder zetten wij drie trends voor je op een rij!

1 | Klassieke schoenen zijn hot

De kleur zwart is back! Waar het voorheen niet fel genoeg kon, is zwart weer een veel terugkomende kleur in voetbalschoenen. De laatste jaren zagen we vooral knal groene, blauwe, roze of gele modellen. Hoe kan het dat voetballers nu steeds meer teruggrijpen naar deze klassiek uitziende schoen? Voetballers met dit type schoen willen niet opvallen en laten zich niet gek maken door alle tijdelijke trends. De bekendste klassiekers? De Adidas Copa Mundial, PUMA King Top, Mizuno Morelia, Nike Premier, Umbro Medusae Pro en de Italiaanse Calcio Speciali. In ons overzicht kun je deze voetbalschoenen in de sale kopen.

2 | Veterloze voetbalschoenen

Het is je misschien al opgevallen, maar steeds meer merken kiezen ervoor een veterloze voetbalschoen uit te brengen. Het voordeel? Comfort! Dankzij de veterloze wreef, heb je geen last van een dubbele knoop tijdens het schieten van de bal. De schoen zit als het ware als een tweede huid om je voet. Wordt je tijdens het spel vaak afgeleid door loszittende veters? Of zit die dubbele knoop op je wreef je vaak in de weg? Dan is deze trend zeker het uitproberen waard!

3 | Voetbalschoen met sokken

Je ziet ze bij de meeste voetbalmerken terug: de voetbalschoen waarbij de sok vast zit aan de schoen. Het uitgangspunt van de sok is van beide merken hetzelfde: een voetbalschoen die één is met je voeten. Speel je veel op kunstgras? Een bijkomend voordeel van deze schoen is dat kunstgraskorrels en zand minder snel in je schoen terecht komen. Daarnaast is deze aansluitende sok ontwikkeld voor meer steun aan je voeten en enkels: ze zorgen voor meer stabiliteit en stevigheid dan voetbalschoenen zonder sok.

4 | Matchen van voetbalschoenen met keepershandschoenen

Er is op dit moment geen duidelijke trend in het wel of niet afstemmen van je voetbalschoenen op je kleding of keepershandschoenen. Zo zijn in de wereld van keepershandschoenen de voorkeuren voor een klassiek of juist kleurrijk model verdeeld, in dit overzicht van keepershandschoenen kun je diverse soorten vinden. De ene keeper voelt zich prettig bij een zwarte of witte handschoen die bij iedere keepersoutfit past. De ander staat liever met echte eye catchers onder de lat en maakt het niets uit of dit contrasteert met de keepersoufit.

Wil je meedoen in de trend, kies dan voor een klassiek model of juist een schoen zonder veters of met enkelsok. Voetbalschoenen zijn er in zowel hoge als lage prijsklasses. Let bij een aankoop altijd goed op of je brede voetbalschoenen nodig hebt of juist smalle. Houd voor het scoren van de beste deals, de sales van diverse voetbalwinkels in ons overzicht in de gaten.

Een reactie op “Dit zijn de trends op voetbaloutfit gebied: voetbalschoenen, sokken en keepershandschoenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *